KUNDESERVICE

Frakt og levering

Standard fraktkostnad er 79 kr. Fraktpriser utenfor Norge blir kalkulert ved betaling. Produktene blir pakket i hylser, eller tykke konvolutter avhengig av bestillingen. Vi tilbyr levering til hele verden. Kontakt vår kundeservice dersom du lurer på noe.

Når sendingen din er ankommet, vil du motta en hentemelding fra ditt lokale postkontor eller SMS fra HeltHjem med informasjon om levert pakke. 

Leveringstiden kan variere noe, men i utenom sommertider skal du ha mottatt varene innen 2 uker. Ordre utenfor Europa kan forvente en noe lenger leveringstid.

 

Alle plakater levers uten rammer og passeparout. 

Returer og bytte

Vi håndterer ikke bytter. Hvis du ønsker å bytte en eller flere av varene du har mottatt, gjøres det som vanlig angrerett/retur. Det vil si at du sender tilbake det du ikke vil ha, og vi returnerer pengene dine. De nye varene som du vil kjøpe, bestiller du på vanlig måte i nettbutikken.

Ved kjøp av varer i nettbutikken har du 14 dagers returrett. Det innebærer at du har rett til å angre ved å varsle oss innen 14 dager fra du har mottatt den bestilte varen.

Viktig! Bytter og returer skjer på eget ansvar. Dersom noen av produktene ankommer skadet kan vi kun refundere 50% av beløpet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktene er skadet.

Vennligst kontakt oss ved å sende en mail til info@hidingheart.com, dersom du ønsker å returnere din ordre.

Dersom du ønsker å sende en vare i retur, vennligst vært oppmerksom på:

– Papir er et sårbart materiale og må dermed behandles med forsiktighet. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvor produktet er skadet.
– Pass på at sendingen er pakket godt inn, slik at den ikke blir skadet under transport. Trekanthylsene må låses med teip eller stifter.
– Vennligst husk å ta vare på alle kvitteringer, og sendingsnummer (dersom du sender med sporing). Vi anbefaler alltid å sende pakken med sporing.
– Kjøper betaler returkostnad.

Send returer til:

Hiding Heart
Vidarsgate 20A
0452 Oslo

Dersom varen du ønsker å returnere ble kjøpt på salg eller med en rabattkode, vil vi kalkulere beløpet som skal tilbakebetales.

Uavhentet pakke

Dersom du ikke henter varene, vil varene bli returnert til oss. Du vil i slike tilfeller bli tilbudt å få ordren tilsendt på nytt til kr 100,-. 

Reklamasjon

Dersom din pakke har ankommet skadet, vær vennlig å gi oss beskjed øyeblikkelig. Vi anbefaler at du tar bilde av sendingen så snart du har mottatt den, som en dokumentasjon på skadene. (Som for eksempel der pakken er levert).

Reklamasjon som gjelder skadet sending må meldes inn uten ugrunnet opphold og senest innen syv (7) dager fra sendingen er mottatt. Dersom du ikke kan dokumentere at skaden har skjedd i posttransporten, kan vi dessverre ikke godta kravet ditt.

Dersom du ønsker å sende inn en reklamasjon på et produkt, vennligst send oss en mail på info@hidingheart.com med følgende informasjon:

– Ordre nummer
– Kundens navn
– E-post adressen som ble registrert ved kjøpet
– Artikkel navn for varen som klagen gjelder
– Legg ved et bilde av varen.

Betalingsmetoder

Foreløpig tilbyr vi betaling via Visa, MasterCard, ApplePay og PayPal. 

Frakt

Vi bruker Posten og HeltHjem ved frakt av våre produkter. 

Samarbeid

HidingHeart er åpen for samarbeid og partnerskap for salg på eventer, i butikker, i din menighet eller andre steder du tror produktene kunne passe. Ta gjerne kontakt via info@hidingheart.com eller via sosiale medier.  

Merk: 

*Jeg beklager veldig den noe lange sendings-tiden som kan forekomme. Grunnen er at Hiding Heart består av én person og ikke mange hender - på forhånd takk for forståelsen. 

**Shipping outside Norway have other prices, this is calculated at checkout